Pro Bono

probonoTulburările abordabile în cadrul psihoterapiei cognitiv-comportamentale includ simptomatologii serioase a căror cronicizare poate însemna în destul de multe cazuri un prognostic defavorabil. Toată lumea ştie că o depresie netratată poate uneori evolua până la suicid, de exemplu. O tulburare de panică netratată poate evolua în agorafobie, una din consecinţele grave ale acesteia fiind pierderea locului de muncă. De multe ori, însă, impedimentele financiare nu ne permit să beneficiem de tratamentul necesar. Din acest considerent, am decis să preiau un caz de care să mă ocup gratuit. Dacă simţi că ai nevoie de psihoterapie sau dacă un medic ţi-a recomandat să mergi la psiholog însă nu-ţi permiţi financiar, eşti candidatul perfect. De asemenea, dacă ştii o persoană care are nevoie,  poţi face o faptă bună anunţând-o.

Tot ce trebuie să faci este sa trimiţi un e-mail pe adresa office@psycovery.ro până duminică, 21 iunie, ora 19:00, în care să-ţi descrii sumar situaţia socio-profesională şi suferinţa şi să laşi un număr de telefon de contact. Pe baza acestor informaţii, vor fi selectate 10 cazuri care vor participa la extragerea de duminică, 21 iunie, ora 20:00. Dacă te numeri printre cei 10, vei primi un SMS cu numărul tău de participare. În urma extragerii aleatoare finale, pe pagina www.psycovery.ro/pro-bono va fi afişat numărul de participare al câştigătorului. Dacă este al tău, aşteaptă-te să fii contactat telefonic în aceeaşi seară. Dacă nu poţi fi contactat, se va relua extragerea până când va fi validat câştigătorul.

Înainte de a te înscrie, asigură-te că poţi ajunge o dată pe săptămână la cabinetul din Panduri: http://www.psycovery.ro/contact

*Numele câştigătorului nu va fi făcut public din considerente deontologice.

**Poţi participa în numele unei alte persoane (care nu are acces la internet, de exemplu), numai cu acordul acesteia.

***Îmi rezerv dreptul de a selecta subiectiv cele zece cazuri.

Extragerea numarului castigator: